Werken & Kaas Werken & Kaas

Algemeen

Type oplossing

Technisch

Mate van bronaanpak

Bron

Productiesnelheid

Gelijk

Invoertermijn

Direct

Beschrijving oplossing

Mobile Easykey is een contactloos schade detectiesysteem, inzetbaar voor interne transportvoertuigen. Het systeem controleert elke schok. Is de schok groter dan de vooraf ingestelde waarde, dan wordt het voertuig automatisch uitgeschakeld. Met de mastersleutel kan het voertuig weer operationeel gemaakt worden.

Het systeem heeft een elektronische toegangs systeem om een voertuig contactloos aan te schakelen. Iedere gebruiker krijgt een elektronische sleutel. De gebruiker kan alleen die voertuigen aanschakelen waarvoor hij geautoriseerd is.

 

Details

Oplossing voor

Reduceren schades aan gebouwen en voertuigen: Door de aanwezigheid van een crashmodule is het mogelijk om schade aan panden of voertuigen in kaart te brengen. Inzicht krijgen in effectief gebruik van heftruck chauffeurs, onderhoudsintervallen, en accubeheer.

(Ergonomie) effecten

  • Verhoging veiligheid door het toewijzen van een elektronische sleutel aan daarvoor geselecteerd en gecertificeerd personeel.
  • Voorkomen joyriding
  • In geval van schade is er bekent wie de schade veroorzaakt heeft en welke schade er is ontstaan. Er kan gelijk actie ondernomen worden.

Specificaties oplossing

  • Het gepatenteerde crash-detectie-systeem bestaat uit een shock sensor en een microfoon. Op het moment dat een shock gesignaleerd wordt, controleert het systeem via een microfoon welke is gemonteerd in het chassis van het voertuig, of het voertuig daadwerkelijk ergens tegenaan is gereden.
  • Software voor registratie van alle gebeurtenissen
  • Elektronische sleutel: alleen als deze wordt herkend door systeem schakeld voertuig aan

 

Randvoorwaarden

Organisatie

12 volt aansluiting dient aanwezig te zijn. Dit systeem is ook leverbaar door alle Intern Transportleveranciers vanaf fabriek

Techniek

Systeem zeer eenvoudig op elke machine of voertuig te monteren.

Omgeving

 

Implementatie

Aanschafkosten

Aanschaf op offertebasis (€ 600,00 t/m € 2500,00)

Bijkomende kosten

 

Fabrikant/ leverancier

Crepa
dhr R. de Greef
070-4135555
www.crepa.nl